Tjänster

Järva Förvaltning AB hjälper både bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare att på ett kostnadseffektivt och professionellt sätt förvalta fastigheter. Man brukar säga att husets hjärta är undercentralen där värmeväxlaren eller värmepumpen står och vi vill nog påstå att vi har landets bästa tekniker när det kommer till värme.

Vi har ett nära samarbete med en rad olika entreprenörer som både besiktigar och utför åtgärder efter besiktning. Våra samarbetspartners utför fastighetsbesiktningar, fuktkontroller, radonmätningar och PCP utredningar med åtgärdsplan. Järva Förvaltning AB har också ett nära samarbete med en rad olika hantverksyrken.

Vi hjälper till med målning, snickeriarbeten, el-arbeten, golvläggning, rörarbeten och takarbeten. För oss är det viktigt att alla våra hantverkare jobbar på ett miljövänligt sätt och att alla har mångåriga dokumenterade yrkeskunskaper inom sitt område. När vi rekommenderar en hantverkare är naturligtvis priset på utfört arbete viktigt, men inte alltid. För oss är kvalitet i utförandet det viktigaste och att kunden får vad de betalar för, utan dolda avgifter.